Vooruitblik seizoen 2020

Motorcentrum Almere, Flevohost, Stickerloods, JFB-Racing, Motorcircuittraining MCT

Het seizoen 2020 staat voor de deur. Dat betekent een jubileum jaar, want dit wordt het 10e seizoen dat we aan wedstrijden deelnemen.
Daar waar (bijna) alle teams uit de ONK Supercup1000 in Spanje zijn wezen testen, zijn wij ons in alle rust aan het voorbereiden op het 3e seizoen OW-Cup. Aan de R1 worden de laatste aanpassingen afgerond en volgende maand zullen we op 11 april onze eerste meters maken van 2020. Dat betekent dat we de 1e OW Cup race van 4 april aan ons voorbij laten gaan, zodat we in een meer ontspannen omgeving met 4 sessies de roest van de wintermaanden van ons af kunnen rijden. Onze eerste ONK Supercup 1000 deelname staat daardoor gepland op 2 mei.
Het doel voor 2020 zal wederom zijn om de rondetijden naar beneden te krijgen, echter is een belangrijk punt voor mijzelf dat ik dat middels ‘ontspannen’ rijden wil gaan doen.
We zijn van de winter o.a. tot de conclusie gekomen dat ik veel te veel push om sneller te rijden, waardoor er een averechts effect optreed… we zullen dus de rust moeten vinden om ontspannen en vloeiend te gaan rijden.
Verder blijft het team zich natuurlijk ook ontwikkelen. Twee leden zijn na afgelopen seizoen afgehaakt en daar is één nieuw teamlid voor terug gekomen. Samen zullen we er weer zo veel mogelijk aan doen om onze sponsoren, Motorcentrum Almere, Motorcircuittraining, Stickerloods.nl, Frits Fruijt Autoschade en Flevohost op een degelijke manier te vertegenwoordigen in Nederlands snelste kampioenschap.